O nas

AccordArt - Zavod za glasbeno izobraževanje

Kdo smo mi?

Poučujemo klavir, klasično in električno kitaro, bas kitaro, kontrabas, violino, bobne, flavto, saksofon, klarinet, klavirsko in diatonično harmoniko, solo petje, trobento, bariton, kitarski orkester, glasbeno ustvarjanje za otroke, pevske zasedbe, glasbena skupina za odrasle.

Pokličite

+386 04 339 751

Email

info@accordart.si

Naša strategija

V kolikor iščete naraven pristop do glasbenega izobraževanja in glasbo dojemate, kot nekaj kar vam bo doprinašalo k sreči, zadovoljstvu in harmoniji, ste vabljeni, da se nam pridružite.
Pridruži se!
Naš pogled na poučevanje izhaja iz dejstev, da je vsak posameznik različen, vsak individualen. Tako je nesmiselno uporabljati en program za vse različne posameznike,  le tega je potrebno prilagoditi za vsakega učenca posebej.  S tem se volja krepi! Drastično se poveča učinkovitost poučevanja, to pa je interes vsakogar. A ne hodimo v šolo ravno zato? Naša srčna želja je, da učenci zgradijo terapevtski odnos do glasbe in jo uporabljajo predvsem z namenom izboljšanja tako lastnega počutja, kot počutja vseh okrog sebe. V kolikor iščete naraven pristop do glasbenega izobraževanja in glasbo dojemate, kot nekaj kar vam bo doprinašalo k sreči, zadovoljstvu in harmoniji, ste vabljeni, da se nam pridružite.

Kontaktirajte nas

Monika Kelenc
Monika KelencVodja glasbene šole
Primož Kelenc
Primož KelencVodja glasbene šole